Eduardo Reyes: "Catalunya s'ho juga tot en aquestes eleccions"

El diputat al Parlament de Catalunya pel Junts per Sí i president de l'associació Súmate va assegurar que els comicis del proper diumenge juguen un paper important en el futur del poble català.

El diputat al Parlament de Catalunya pel Junts per Sí i president de l'associació Súmate, Eduardo Reyes, va remarcar la importància d'aquests comicis en un acte celebrat a la Masia de Can Borrell: "Catalunya es juga el seu futur el proper diumenge. Dos milions de persones volen que realitzem el procés de desconnexió amb Espanya. El poble ha parlat i els polítics hem d'escoltar a la ciutadania. És la nostra tasca". Reyes també va assegurar que "estem creant un país nou i els inicis mai són fàcils. Volem tenir una Catalunya sense corrupció, amb una banca pròpia i amb un nivell de qualitat elevat. No fallarem als catalans". Pel que al percentatge de participació de diumenge, Reyes va afirmar que "penso que podria haver una participació força alta. Encara no hem desconnectat del tot. Per tant, quan més suport aconseguim al Congrés dels Diputats serà molt millor per negociar la forma de desconnexió de Catalunya amb Espanya".

 

Per la seva banda, Manel Bueno, candidat d'ERC del Vallès Oriental el 20D, va criticar el dèficit que pateix Catalunya en matèria d'infraestructures: "És una situació insostenible. S'ha de resoldre el més aviat possible. Avui he patit en primera persona l'incident de RENFE a Mollet. M'han hagut de portar en cotxe" Finalment, el regidor d'ARA Mollet-ERC i MES, Oriol López, va assenyalar que "l'àrea metropolitana és un indret clau pel nostre partit. Hem aconseguit mobilitzar a la ciutadania d'aquests municipis. Creiem que obtindrem uns bons resultats en aquestes eleccions".

Edicions locals