Arnau Ramírez: "Volem recuperar l'Estat del Benestar"

El candidat comarcal del Partit dels Socialistes defensava dilluns a Mollet l'Estat del Benestar tot parlant d'educció i sanitat pública.

Dilluns el número 10 de la llista dels socialistes al Congrés de Diputats, Arnau Ramírez, visitava dilluns Mollet dins la campanya electoral comarcal per a les eleccions del 20 de desembre. La setmana passada Ramírez ja visitava la nostra ciutat per respondre les preguntes dels ciutadans i parlar de temes com la reforma de la Constitució, el nou estatut dels treballadors que proposen els socialistes i l’aposta per la formació i l’ocupació. Aquesta setmana el tema central de la visita ha estat l’Estat del Benestar. “Volem recuperar l’Estat del Benestar, blindar els drets socials i retrobar els drets perduts durant els darrers anys”, explicava Ramírez.

 


Durant el seu discurs va parlar d’educació pública, tot incidint en el lliure accés per a tothom, la importància de les beques i l’eliminació de les taxes per a la Formació Professional. 

 


En referència a la sanitat, la definia com a “pública i per a tothom” tot assegurant que “cal dotar de finançament a la Llei de Dependència”.

 


Respecte als impostos explicava que “poca cosa podem fer” però “sí tenim a la nostra mà baixar l’IVA cultural”.  Així doncs, si els socialistes guanyessin les Eleccions Generals, “baixaríem immediatament l’IVA cultural del 21% al 10% i treballaríem per parlar amb la Unió Europea per arribar a reduir-lo fins al 4%, tot i que això ja és a més llarg  termini”. 

 


Ramírez finalitzava explicant que les perspectives de cara a diumenge “són molt bones”. El candidat explicava que “estem infravalorats a les enquestes però diumenge ens votaran perquè l’únic canvi polític possible només passa per Pedro Sánchez”.

Edicions locals