Francisco Muñoz: “Estem il·lusionats pel 20D”

El grup municipal de Ciutadans manifesta tenir bones sensacions, tant a nivell molletà com a nivell general, de cara a diumenge.

“Estem il·lusionats i tenim molt bones sensacions”, explica el portaveu de Ciutadans a Mollet, Francisco Muñoz, qui confia en el vot dels ciutadans tant a nivell nacional com a nivell molletà ja que “som l’únic partit que oferim regeneració democràcia amb sentit i coherència”. 

 


En referència a les altres formacions polítiques, Muñoz explicava que “nosaltres no volem imposar el nostre pensament a ningú sinó pactar, dialogar i consensuar acords des dels diferents posicionaments”. “Cal parlar de lleis i conductes i tornar a treballar per un projecte comú perquè nosaltres volem conviure amb la resta d’espanyols, estiguin o no a Catalunya”.

 


Aquesta serà la primera vegada que el grup de Ciutadans es presenti a les Eleccions Generals. “Qualsevol resultat serà positiu però nosaltres estem lluitant per a ser els primers”.

 


En referència als actes electorals, l’agrupació no ha realitzat cap esdeveniment a la comarca però divendres, a les 18.30h, realitzarà un acte polític a l’Hospital de Llobregat amb la presència de Juan Carlos Girauta.

Edicions locals