Al febrer, de Lourdes a l’Hospital en bus

A partir del febrer de 2015 la línia de bus interurbà de Parets-Mollet-Santa Perpètua farà parada al Passeig de Ronda, connectant així el barri de Lourdes amb l’Hospital de Mollet.

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha anunciat a l’Ajuntament de Mollet que a partir del mes de febrer de l’any vinent la línia de bus interurbà que enllaça Parets, Mollet (Hospital) i Santa Perpètua farà parada al Passeig de Ronda, al barri de Lourdes. Concretament la línia 345 incorporarà aquesta nova aturada al barri de Lourdes. Des de les 7.45h fins les 18.25h hi haurà 10 parades d’anada i 10 parades de tornada d’aquest bus. Així, hi hauran busos entre la franja horària de les 12.45h i les 15.45h, que fins ara quedava descoberta. 

 


Amb aquest increment del servei, el barri de Lourdes estarà connectat amb el centre de Mollet a través de quatre línies interurbanes i pel bus urbà. En tots els casos els busos es poden agafar amb la targeta urbana de Mollet o amb els títols de transport integrat. La connexió entre el barri de Lourdes i l’Hospital de Mollet a través del transport públic ha estat fortament reclamada pels veïns del barri de Lourdes. A més, en el Ple Municipal del passat mes de novembre s’aprovava per unanimitat una moció de demanava aquesta parada, ja fos a través del bus urbà o a través d’algun bus interurbà, per no afectar així ni a l’horari ni a l’afluència de l’actual sistema molletà.

Edicions locals