25è aniversari de l’Escola de Música

L’Escola Municipal de Música de Mollet celebra les bodes de plata amb concerts, que començaran divendres i s’allargaran fins l’any vinent.

L’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet del Vallès es va inaugurar al 1991 amb l’objectiu que la ciutat disposés d’un equipament adreçat als estudis musicals. Des d’aleshores, l’Escola ha consolidat la seva bona tasca i el seu compromís amb la cultura fins al punt, l’any vinent, d’arribar als 25 anys creixent amb música.  Per celebrar el seu aniversari l’escola programa diversos concert durant aquest mes de desembre i durant dates senyalades de l’any vinent com, per exemple, Sant Jordi i final de curs. 

 


El tret de sortida als actes de l’aniversari serà divendres amb un concert de Nadal a les 22h a l’Església de Sant Vicenç. De l’ampli programa del concert, destaca la ‘Missa dels Pescadors de Villerville’, obra de Gabriel Fauré i André Messager que serà interpretada pel ‘Cor de Veus Blanques Lutiana d’Arbúcies’ i el ‘Cor Jove de l’Escola Art 9 de Granollers’ juntament amb el Cor Jove i la Jove Orquestra de Cambra de l’Escola de Mollet. 

 


També, el diumenge, a les 12h, l’Escola Municipal de Música oferirà, un any més, un concert als avis i àvies de la Residència Santa Rosa.

Edicions locals