Formació per a treballadors en actiu

EMFO ofereix dos cursos per a treballadors que estiguin en actiu i durant l’any vinent està previst que se’n sumi un tercer.

‘Manipulació d’Aliments’ i ‘Fiscalitat’ són els dos cursos que l’Empresa Municipal per a la Formació i l'Ocupació  ofereix per a persones que estiguin treballant i vulguin reciclar-se i poder promocionar-se professionalment. En total, 50 persones es beneficiaran d’aquests cursos i està previst que l’any vinent se n’afegeixi un altre sobre ‘Atenció al client’.

 


El curs de Manipulació d’Aliments tindrà una durada de 10 hores i s’hi poden inscriure fins a un màxim de 20 persones. El de Fiscalitat i altres obligacions per a empresaris i autònoms és de 15 hores i ofereix 15 places i el curs sobre Atenció al client, previst per al 2016, serà de 30 hores de durada. Tos els cursos s’impartiran per la tarda a partir de les 18 hores per facilitar l’assistència dels participants que estiguin en actiu. 

 

 

Els objectius d’aquesta oferta és oferir a les persones en actiu una formació que atengui els requeriments de productivitat i competitivitat de les empreses i les necessitats d’adaptació als canvis en el sistema productiu. Així mateix, la formació incrementa la possibilitat de promocionar-se professionalment millorant la ocupabilitat.

 

 

La formació està cofinançada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya (que està integrat per la Generalitat de Catalunya, a través del Departament d'Empresa i Ocupació, i per les organitzacions sindicals i empresarials) i el SEPE (Servicio Público de Empleo Estatal).

Les persones interessades es poden informar a través de la

 

web d’emfo www.emfo.cat o presencialment al C/Riera 7, 1a planta. L’horari d’atenció d’EMFO és de dilluns a divendres de 8.30h a 19h.
 

 

 

Edicions locals