Cambridge School dóna 1.500 euros a Mans Unides

Les vuit escoles d’anglès Cambridge que hi ha a la comarca participen a ‘La Pantomime’, un espectacle teatral en anglès que es realitza anualment per col·laborar amb Mans Unides

‘Minions’ ha estat el títol de l’obra que Cambridge School ha ofert als seus alumnes i familiars per tal de recollir aportacions voluntàries. Gràcies a les donacions i l’aportació addicional de l’escola, Cambridge School dóna 1.500 euros a Mans Unides, que es destinaran a la construcció de dues escoles d’infantil a Mauritània. En total més de 1.300 persones han assistit als quatre passis de l’espectacle. 

 


“Estem molt satisfets amb la resposta dels nostres alumnes i famílies. Ja fa 27 anys que fem ‘La Pantomime’ i sempre es mostren molt sensibilitzats i generosos envers les causes solidàries a les quals donem suport”, ha afirmat Sarah Edge, directora general de Cambridge School.

 


Per la seva banda, Joan Quintana, delegat de Mans Unides- Vallès Oriental, ha afegit que “ens és una gran satisfacció poder comptar amb iniciatives com la de l’obra de Nadal de Cambridge School per ajudar a difondre els nostres projectes i recaptar fons d’una manera tan efectiva”.
 

Edicions locals