La Fundació Sant Vicenç dóna 6.000 euros pel projecte ‘Dones d’Aigua’

L’Ajuntament i la Fundació Sant Vicenç signaven dilluns al matí un conveni de col·laboració que dóna suport financer al projecte ‘Dones d’Aigua’, que es desenvolupa al CET Taller Alborada i al CO del Bosc.

La signatura d’un convenir entre la Fundació Sant Vicenç i l’Ajuntament de Mollet permet que aquesta fundació doni 6.000 euros al projecte d’inserció laboral de persones amb discapacitat que es desenvolupa al CET Taller Alborada i al CO del Bosc. 

 


La Fundació Sant Vicenç està formada per empreses de la comarca i té com a objectiu promoure la formació i la inserció laboral de persones amb discapacitat. En aquest sentit, tal i com ha explicat Joan Monforte i Serra, el projecte ‘Dones d’Aigua’ “respon a la perfecció al tipus d’iniciatives que volem promoure des de la Fundació per tal de fer un retorn a la societat dels beneficis empresarials”. 

 


De la seva banda, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, a més d’agrair la voluntat de col·laboració de totes les empreses que formen part de la Fundació, ha volgut destacar que elprojecte  ‘Dones d’Aigua’ “forma part de la nostra convicció per les persones i pels serveis als discapacitats, ja que la voluntat d’aquest govern municipal sempre ha estat i serà prioritzar el balanç social davant l’econòmic”.

 


Les ‘Dones d’Aigua’ dónen  ocupació terapèutica i treball laboral a més de 130 persones amb discapacitat intel·lectual. Es tracta d’un projecte innovador consistent en l’elaboració artesanal personalitzada de la figura dona d’aigua i la seva posterior distribució i comercialització. Aquest projecte es desenvolupa al CET Taller Alborada i el CO del Bosc, adscrits a l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l’Ajuntament de Mollet. Aquestes nines es poden adquirir a la botiga de l’Hospital de Mollet.

Edicions locals