L’OMIC de Mollet és més eficient que la mitjana de municipis de la província de Barcelona

Mollet presenta, amb 30 municipis més, els resultats de 2014 de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor al Cercle de Comparació Intermunicipal de les OMIC’s

Al desembre s’han presentat els resultats de 2014 del Cercle de Comparació Intermunicipal de les Oficines d’Informació al Consumidor que organitza la Diputació de Barcelona. L’objectiu ha estat mesurar, comparar i avaluar resultats mitjançant uns indicadors consensuats per diferents municipis. 

 


Els resultats de l’anàlisi de 31 municipis de la província de Barcelona mostra que Mollet està per sobre de la mitjana en apartats com els casos atesos, les consultes informatives o les reclamacions que han resultat favorables. La nostra ciutat també està per sobre de la mitjana pel que fa a la despesa corrent del servei per habitant o per cas atès, que és inferior a d’altres ciutats. També és inferior el temps de tramitació de les consultes.

 


En aquesta edició del Cercle de Comparació Intermu-nicipal de les OMIC’s, la 7a on participa Mollet, s’han analitzat 31 municipis de la província de Barcelona, el que representa el 40% dels municipis i el 64% dels habitants d’aquesta província. Està previst que ens els propers mesos es puguin fer públiques les dades corresponents a l’any 2015.

Edicions locals