Forn José Luis, brioxeria artesanal amb ingredients totalment naturals

C. Francesc Layret, 16 – Tel. 675 744 741

El Forn José Luis és un establiment que va obrir al 2012 a la nostra ciutat, concretament al barri de Can Borrell. Es tracta d'un forn de pa, pastisseria i degustació on pots gaudir d’una estona de descans a qualsevol hora del dia o anar a buscar el teu pa calent i recent fet a qualsevol hora del dia.

 


No només és tracta d'un local tranquil per descansar, sinó que també és adient per realitzar festes d'aniversari, trobades i reunions. 

 


El Forn Jose Luís ofereix una àmplia varietat de promocions diàries, ja sigui per esmorzar o berenar, basades en brioxeria realitzada de manera artesanal amb ingredients totalment naturals. També, els divendres i els dissabtes a la nit (de 20 a 23h) fan entrepans XXL. A més,  el Forn José Luis també ofereix entrepans diferents i innovadors de barra de mig farcida de molta carn.

 


Pel Dia de Reis en Jose Luís, el pastisser i gerent de l'establiment, vol recordar la seva proposta de Tortell de Reis. “Com mana la tradició” , el Forn José Luis fa el tortell tradicional de massapà i el tortell farcit de nata, trufa i crema. 

 


A un molt bon preu podràs gaudir d'unes grans vetllades. Apropa't al Forn Jose Luís i comprova-ho per tu mateix.  
 

Edicions locals