Dimarts els carrers de Mollet s’omplen d’il·lusió amb l’arribada de Ses Majestats

 

Una quinzena de carrosses formades per unes 300 persones estaran a l’estació de Renfe de Mollet-Sant Fost i al principi del carrer Berenguer III esperant l’arribada del tren de les 18.23h, on viatjaran els tres Reis Mags d’Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar. 

 

 

Els Reis pujaran a les respectives carrosses i la Cavalcada s’iniciarà fins la Plaça Catalunya, on girarà a l’esquerra per dirigir-se a la Plaça Major tot passant per l’avinguda Llibertat. A les 19.10h està prevista l’arribada davant la Casa de la Vila, on l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, donarà les claus de les llars dels molletans perquè els Reis puguin anar a portar els regals durant la nit. El recorregut continuarà per l’avinguda Burgos, el carrer Jaume I i l’avinguda d’Antoni Gaudí.

 

 

Per amenitzar la festa, les carrosses aniran acompanyades de tres bandes musicals: l’Associació Musical Pau Casals, els tambors del Centro Cultural Aragonés i els tambors del Centro Cultural Andaluz. 

 

 

Durant la Cavalcada es repartiran 1.650 kg de caramels aptes per a celíacs, realitzats sense Organismes Modificats Genèticament (OMG) i amb colorants d’origen natural. A més, el camió del carboner repartirà més de 90kg de carbó.

 

 

Com a novetat d’enguany, els dies previs a la Cavalcada (2, 3 i 4 de gener), els Patges Reials i el Patge Xumet repartiran braçalets on els pares podran escriure el nom del seu fill i un contacte telefònic i col·locar-los a l’infant  el dia 5 de gener.

Edicions locals