El CF Mollet UE incorpora al davanter Aleix Cirera

El jove davanter ja va jugar a les ordres de David Ortiz al Juvenil A de Lliga Nacional.

El CF Mollet UE ha fitxat a Aleix Cirera per suplir la baixa d’Edu Ranchal, que estarà tres mesos fora dels terrenys de joc. El jove davanter, de 21 anys i veí de Cardedeu, ja havia jugat al club una temporada durant la seva etapa al Juvenil A de Lliga Nacional. Després d’aquest curs, Cirera va fitxar pel Vilanova del Vallès i després pel Cardedeu. Aquesta temporada estava jugant en una lliga universitària a Anglaterra mentre estudiava. “Conec a alguns companys i al tècnic. Em van explicar el projecte i vinc amb il·lusió”, va explicar el nou fitxatge molletà.

 

El jove davanter destaca per la seva polivalència a la línia d'atac. "Puc jugar a qualsevol lloc de la davantera, a la mitja punta o al lateral dret. Jugaré on em digui el míster", va afirmar Cirera, que va valorar positivament la seva etapa a Anglaterra: "Va ser tota una experiència. Allà el físic és molt important. Ha estat una bona etapa mentre estudiava".

 

Per la seva banda, l'entrenador del primer equip, David Ortiz, va lloar les ganes de Cirera per tornar al Mollet: "És un jugador que torna a casa. Es va formar en part amb nosaltres al Juvenil A i estem molt satisfets de que vingui a ajudar-nos". El cos tècnic i la direcció esportiva no descarten més incorporacions durant els propers dies.

Edicions locals