Polseres identificatives pels infants durant la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient

Per primer any el Patge Xumet i els Patges Reials han repartit braçalets identificatius perquè els infants els portessin posats durant la Cavalcada.

Dimarts els Reis Mags d’Orient visitaven la nostra ciutat per portar il·lusió, alegria i màgia als infants de Mollet, a més de regals als menuts que han fet bondat durant tot l’any. 

 


Durant els dies previs a la celebració de la Cavalcada de Reis, els més petits de la casa han pogut entregar els seus desitjos en forma de carta als Patges Reials que hi havia situats als diferents barris de la ciutat. Com és tradició, a Mollet també ha estat present el Patge Xumet, que ha recollit els xumets dels infants que es fan grans i ja no el necessiten. 

 


Com a novetat d’enguany, ambdós patges han repartit, entre els pares molletans, polseres identificatives per a posar-les als infants durant el desenvolupament de la Cavalcada de Reis. Així, en cas de pèrdua, el nen portaria el seu nom i el telèfon dels seus pares al canell, tot facilitant els tràmits de les autoritats i el retrobament amb els pares.

 


Aquesta iniciativa està promoguda per la Direcció General de Protecció Civil, que ha repartit 55.000 polseres a 30 municipis catalans. A Mollet s’han distribuït 3.500 polseres.

Edicions locals