Diumenge doble sessió de teatre infantil a Can Gomà amb La Xarxa

La Xarxa porta a Can Gomà dues sessions de l’espectacle teatral infantil ‘La Bella i la Bèstia’, de la companyia Veus Veus.

El Teatre Municipal de Can Gomà acollirà diumenge, a les 17h i a les 18h l’obra de teatre infantil ‘La Bella i la Bèstia’, el quart espectacle d’aquesta temporada organitzat per La Xarxa. Com a novetat en aquest cicle de teatre infantil es realitzaran dos passis de l’obra, ja que “aquest espectacle sempre té una gran demanda”, expliquen des de La Xarxa.

 


L’obra explica la història d’un príncep malcriat i pervers que viu en un castell. Un dia una dona molt vella demana asil per a passar una nit al castell. El príncep veient que és una dona molt gran i lletja la fa fora. Aleshores la vella es transforma en una fada que llença un malefici i converteix el príncep en Bèstia. L'única manera de trencar el malefici és que alguna noia s’enamori de la Bèstia.

 


Les entrades anticipades es poden adquirir a El Casal Cultural el divendres de 17.30 a 19h. També es podran adquirir a taquilla el mateix dia de l’espectacle a partir de les 16h.

 


Les properes representacions que organitzarà La Xarxa a Can Gomà aquesta temporada seran ‘Pianisimo Circus’, el 14 de febrer, i ‘L’avi Tonet’, el 6 de març.

Edicions locals