Arriba la 9a edició del Cicle de Cinema Cubà a la nostra ciutat

Dissabte a partir de les 18h el Centre Cultural La Marineta acollirà la primera projecció del IX Cicle de Cinema Cubà. El film protagonista serà ‘7 días en La Habana’.

L’entitat Mollet amb Cuba enceta una nova edició del seu Cicle de Cinema Cubà, que enguany arriba la novena edició. La primera projecció d’aquesta temporada serà dissabte, a les 18h a La Marineta, amb la pel·lícula ‘7 días en La Habana’. Aquest film, que es va estrenar al 2012, es divideix en set curtmetratges, d’un dia de durada cadascun, que expliquen la vida de diversos personatges que viuen a La Habana. Cada història està creada per un director diferent i, tot i que amb alguns punts en comú, cada dia té un argument diferent i independent. 

 


Les localitzacions que contribuiran a crear un nexe d’unió entre les diferents històries seran indrets emblemàtics de La Habana com, per exemple, l’Hotel Nacional o el Malecón, que es convertiran en l’escenari comú d’alguns curtmetratges.

 


Des de l’entitat molletana expliquen que el film “pretén reflectir l’ànima d’aquesta ciutat a través dels diferents barris, ambients, generacions i cultures”.

 


L’entrada és gratuïta i després de la projecció s’obrirà un torn de paraules perquè els assistents puguin comentar el film i debatre sobre els temes que més els hi hagin impactat de la pel·lícula.

 


L’objectiu del Cicle de Cinema organitzat per Mollet amb Cuba és “donar a conèixer diferents aspectes de la realitat política, cultural i social, entre d’altres, de Cuba, el seu poble i la seva idiosincràsia”, expliquen des de l’entitat.

Edicions locals