250 alumnes de Mollet creen cooperatives a les seves escoles

Quatre escoles participen en la 4a edició del programa Cultura emprenedora a les escoles impulsat per la Diputació i l’Ajuntament a través d’EMFO. En aquesta edició estan convocats 250 alumnes de 5è de primària i el professorat del CEIP Montseny, el Col·legi Lestonnac, l’Escola Sant Gervasi i l’Escola del Bosc que en total han creat 7 cooperatives. Amb aquest projecte es pretén impulsar la cultura emprenedora de l’infant. 

 

Durant l’acte de lliurament del CIF, el regidor d’Educació i Ocupació, Raúl Broto, s’ha dirigit als joves emprenedors recordant-los que “tot i que és molt important que conegueu aquest model i que l’acabeu fent realitat d’aquí uns anys, per exemple, creant una empresa, no oblideu que per tenir bones idees cal seguir estudiant força i fer tot el possible per treure bones notes”.

 

 

Broto també ha volgut ressaltar el valor de les cooperatives “ja que es tracta del tipus d’empresa més democràtica que hi ha i, això, també us ha servit per practicar un dels principals valors de la democràcia perquè heu hagut de dialogar i posar-vos d’acord”.     
 

Edicions locals