La Sala Fiveller dóna a conèixer l’encíclica ‘Laudato Si’ del Papa Francesc

Dijous comencen les trobades per parlar sobre la visió del Papa Francesc envers el planeta Terra. Fins l’11 de gener es repetiran les trobades, obertes a tota la ciutadania, els dijous a les 20h a la Sala Fiveller

Des d’aquesta setmana fins l’11 de febrer la Sala Fiveller acollirà tots els dijous, de 20h a 21h, una trobada entre els molletans que estiguin interessats en conèixer l’encíclica titulada ‘Laudato Si’ del Papa Francesc. La primera és dijous, on s'entregarà l’encíclica als assistents que no la tinguin i se'n comentarà el seu contingut. L’objectiu durant les properes trobades (21 i 28 de gener i 4 i 11 de febrer) és realitzar una lectura personal per poder posar-la en comú. 

 


Aquesta és la segona encíclica on participa Papa Francesc, ja que al 2013 va publicar ‘Lumen fidei’, que estava escrita també per Benedicte XVI. Així doncs, ‘Laudato Si’ és la primera encíclica escrita completament pel Papa Francesc.

 


Les jornades d’estudi de l’encíclica ‘Laudato Si’ aniran a càrrec del Doctor en Geografia Josep Gordi, expert en temes de medi ambient. L’entrada és gratuïta i oberta a tota la ciutadania.

Edicions locals