Mollet celebra la Festa Major d’Hivern entorn Sant Vicenç, el 22 de gener

Avui divendres arrenquen els actes de celebració de la Festa Major d’Hivern de Mollet, que s’allargaran fins divendres 29 de gener.

El lliurament de premis de la 21a edició del Concurs de Fotografia de Sant Vicenç, divendres a les 19h a La Marineta, donarà el tret de sortida a les activitats que es realitzen per la Festa Major d’Hivern de Mollet. A més de lliurar els premis, s’inaugurarà una exposició amb les millors fotografies participants al concurs, que també es podrà visitar durant els dies posteriors. 

 


Aquest cap de setmana ja es realitzen activitats per la celebració de Sant Vicenç com l’espectacle de l’Esbart Dansaire a Can Gomà, el ‘Sona Morat’ al Mercat Vell, l’audició de sardanes a la Plaça Catalunya o l’espectacle teatral a la Sala Fiveller. Tot i això, el gruix més gran d’esdeveniments tindrà lloc el cap de setmana vinent, més proper a Sant Vicenç (22 de gener).

 


La cloenda de la Festa Major d’Hivern serà el divendres 29 amb la XXIII Nit de l’Esport, que tindrà lloc al Teatre Municipal de Can Gomà.

Edicions locals