El festival de música ‘Jazz Day’ canvia el nom i ara és diu ‘Sona Morat’

Dissabte a la tarda el Mercat Vell acollirà el festival de música que la Colla Morada organitza entorn la Festa Major d’Hivern de Mollet. La novetat d’enguany és el canvi de nom amb l’objectiu d’englobar estils de música més variats.

El Mercat Vell acollirà dissabte, a partir de les 18.30h i fins entrada la matinada, el festival de música que la Colla Morada organitza per Sant Vicenç. Aquest festival va néixer l’any 2010 amb el clan Mano Negra sota el nom ‘Jazz Day’ però durant l’última assemblea de la Colla Morada es va decidir modificar el nom del festival per tal de no tancar la temàtica en un sol estil  musical. A partir d’aquest any el festival es dirà ‘Sona Morat’ i la ubicació serà la mateixa que en les darreres edicions: el Mercat Vell.

 


Així, dissabte a partir de les 18.30h s’obriran les portes del Mercat Vell perquè els assistents puguin anar comprant les entrades (5 euros i 3 euros pels socis) i agafant seient. Els concerts començaran a les 19h amb els conjunts musicals de l’Escola Sant Gervasi. A partir de les 20.15h actuaran els cantants i grups locals Ona Montañá, Trajecte Final, Red Velvet i Jamming Cabras.

 


El preu de l’entrada al ‘Sona Morat’ inclou el sorteig de dues entrades per participar al Tapes Tour 2016, que es realitza durant la Festa Major d’Estiu, i un sopar per a dues persones al restaurant Pi Tapes de Mollet.

Edicions locals