Aquest cap de setmana, l’Esbart a Can Gomà

Dissabte i diumenge el Teatre Municipal de Can Gomà acollirà els espectacles que l’Esbart Dansaire de Mollet i la seva escola de dansa realitzen per la Festa Major d’Hivern de la ciutat

Dissabte, a les 21h, Can Gomà acollirà el doble espectacle del cos de dansa de l’Esbart Dansaire de Mollet format per ‘Can Espiritual’ i ‘Quan el Mal ve d’Almansa’. L’actuació s’encetarà amb 'Cant Espiritual', una representació plena de lirisme i harmonia. La peça està basada en el poema homònim de Joan Maragall i va ser creada per Albert Sans amb el suport de la partitura de Xavier Montsalvatge. L’actuació continuarà amb ‘Quan el Mal ve d’Almansa’, formada per un recull de danses d’origen valencià. Aquesta setmana s’han  pogut comprar les entrades anticipades però també es poden comprar a taquilla el mateix dia de l’espectacle a 10 euros.

 


Diumenge serà el torn de l’escola de dansa de l’Esbart, que realitzarà, a les 18h, una actuació a Can Gomà per mostrar el que han après els infants durant aquest curs. El preu de l’entrada és de 5 euros.
Una setantena de persones participen en ambdós espectacles. 

Edicions locals