Mor un molletà de 24 anys en un accident amb la seva moto de muntanya

Dissabte entorn les 11h en K. R. S., de 24 anys i veí de Mollet, perdia la vida un accident amb moto al terme municipal de Caldes de Montbui mentre realitzava una sortida d’oci.

Un jove molletà de 24 anys moria dissabte al migdia poc després de patir un accident amb la seva moto de muntanya. El jove, K. R. S. realitzava una sortida d’oci per camins que pertanyen al terme municipal de Caldes de Montbui quan va xocar contra una cadena que tanca una finca privada. Concretament, l’accident es va produir al camí que comunica una antiga pedrera de sauló amb la carretera C-59, a l’alçada del quilòmetre 18,5.

 


Un ciclista que circulava per la zona va alertar a la Policia Local, que es traslladava immediatament al lloc dels fets, juntament amb els Mossos d’Esquadra, una ambulància i un helicòpter del CEM. Es dóna la circumstància que el ciclista és Policia Local de Granollers. També, una infermera es va aturar per donar servei al jove però malgrat els esforços de tothom no es va poder fer res per salvar la vida de K. R. S., que moria al lloc dels fets.

Edicions locals