ERC busca millorar els serveis de la ciutadania del Baix Vallès

La trobada a La Marineta va establir les bases d’un acord que s’aprovarà durant la primavera a Santa Perpetua.

La Marineta va acollir dissabte la primera jornada d’ERC al Baix Vallès amb l’objectiu de fomentar la pertinença d’identitat al territori i millorar els serveix que s’ofereixen a la ciutadania. Els participants en la trobada van arribar a la conclusió que els municipis que conformen el Baix Vallès haurien de ser capaços de mancomunar més serveis. En aquest sentit, el portaveu d’ERC de Sant Perpetua, Pol Altayó, va afirmar que “el Baix Vallès només serà una realitat si es compleixen dues premisses: identitat i millorar en serveis”.

 

Per la seva banda, la regidora d’Ara Mollet Esquerra MES, Marta Vilaró, va analitzar la possible capitalitat de Mollet: “Des d’Esquerra de Mollet creiem que és important ser generosos. Mollet té un potencial important pel que fa als habitants i als serveis que ofereix. Però haurem de parlar amb la resta de municipis per arribar a un acord global. Estem treballant en aquest aspecte”. En aquesta línia, l’alcalde de Martorelles, Marc Candela, va assenyalar que “és vergonyós que una ciutat com Mollet i els pobles del voltant tinguin una estació de tren com l’Estació de França. Calen millores urgents”.

 

El secretari nacional de política municipal d’Esquerra i parlamentari, Marc Sanglas, va assegurar que aquest procés estarà obert a la ciutadania: “Volem que la gent participi en la nostra proposta. Crec que és un procés democràtic que enriqueix a tothom”. La jornada va establir les bases d’un document que s’aprovarà en una segona jornada que es celebrarà a la primavera a Santa Perpetua.

Edicions locals