Monràs demana una reunió amb Puigdemont per reactivar les prioritats de la ciutat

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, s’ha posat en contacte amb el nou president de la Generalitat, Carles Puigdemont, per demanar-li una reunió per tractar un seguit de qüestions prioritàries per la ciutat relatives a actuacions i inversions del

A través d’una carta dirigida al President de la Generalitat, l’alcalde de Mollet  es mostra convençut que, malgrat les dificultats econòmiques, l’origen municipalista de Carles Puigdemont  farà que el seu govern tingui una especial sensibilitat amb l’administració local i prioritzi les polítiques socials, d’habitatge i d’ocupació. 

 


En l’escrit, Monràs recorda que Mollet del Vallès és una ciutat  que exerceix de capitalitat comercial i de serveis dels municipis de l’entorn amb una població propera als 180.000 habitants.

 


En aquest sentit, espera que definitivament s’abordi la situació actual dels jutjats i es reprenguin les obres del nou edifici judicial  per tal d’oferir un bon servei a la ciutadania.

 


Així mateix, també considera prioritari que es compleixi el conveni que en el seu dia van signar la Generalitat, el govern de l’Estat i l’Ajuntament per desdoblar la línia 3 de rodalies i el soterrament de les vies al seu pas per Mollet.

 


També amb el propòsit de reactivar l’activitat econòmica i la generació d’ocupació, posa de manifest la importància d’impulsar el projecte d’obres de la variant de la C-17 de Mollet a Granollers. 

 


D’altra banda, Monràs també li expressa a Puigdemont el seu convenciment que el nou conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, seguirà donant impuls al Pla especial de l’espai rural de Gallecs. 

 

 

 

Conselleria d’Economia i Hisenda    


Josep Monràs també ha dirigit una carta al nou Vicepresident i Conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, per concertar una trobada en la que es pugui debatre un calendari de pagament del deute que la Generalitat té amb l’Ajuntament. Un deute que afecta especialment a les actuacions en matèria de serveis socials.

Edicions locals