Verònica Correas guanya el primer premi de la categoria ‘Mollet invisible’

Es lliuren els premis del XXI Concurs de Fotografia de Sant Vicenç.

La imatge que porta per títol ‘Mirant al Cel’ ha estat la guanyadora del primer premi de la categoria ‘Mollet invisible’ del Concurs de Fotografia de Sant Vicenç, que enguany ha arribat a la 21a edició. La molletana Verònica Correas ha estat guardonada amb un premi de 250 euros. El segon premi d’aquesta categoria, dotat amb 150 euros, se l’ha emportat en Llorenç Martí, de Santa Perpètua de Mogoda, amb la imatge ‘D’aquí un moment ja no estarà’. El tercer premi, de 100 euros, ha recaigut en la imatge ‘Font en l’oblit’, del molletà Lluís Juncà. En aquesta categoria s’han presentat un total de 37 fotografies.

 


L’únic premi de la categoria ‘Tema lliure’, dotat amb 200 euros, se l’ha endut en Salvador Correas amb la imatge ‘Comença la Festa’. Per aquesta categoria s’han presentat 59 fotografies.

 


El premi de la categoria ‘Mollet ambaixadora verda’, dotat amb 200 euros, se l’ha emportat el paretà José López, amb la imatge ‘Camuflatge’. S’han presentat 24 fotos per aquesta categoria, que s’estrenava enguany.

 


El premi al ‘Participant local’, de 100 euros, ha recaigut per Marc García amb la imatge ‘Obrers a SAPA’. 

 


Per últim, la nova categoria que també s’estrenava en aquesta 21a edició, ‘Autoretrar a Mollet ‘Selfie’’, ha comptat amb dos premis de 100 euros cadascun en material escolar. Els premis han recaigut per Marta Álvarez i Aran Olivé, pel selfie més original, i per Noor, Melanie, Haula, Iamin i Fattu, pel selfie més participatiu. En total s’han presentat 30 imatges.

Edicions locals