Comencem a preparar Carnaval

Ja està obert el període d’inscripció per a participar a la rua de Carnaval. Les comparses poden realitzar les inscripcions a fins el 4 de febrer.

Diumenge 7 de febrer tindrà lloc la rua de Carnaval a Mollet i des d’aquesta setmana ja es poden inscriure les comparses que hi vulguin participar. Com és habitual, la rua s’iniciarà a l’avinguda Antoni Gaudí, a l’alçada del carrer Can Flequer, i continuarà pel carrer Jaume I per girar a Berenguer III i seguir per l’avinguda Llibertat fins arribar a la Plaça Major. Un cop allà, l’Ajuntament i les empreses patrocinadores premiaran a les millors comparses de la rua de 2016.

 


Hi haurà dos premis per a les millors comparses locals de 800 i 400 euros cadascun (Premi Ajuntament); un premi a la millor comparsa de fora de Mollet de 800 euros (Premi So i Llum JC); un premi a la millor comparsa juvenil de 250 euros (Premi Mobles Chacón); i un premi per a les entitats participants a la rua que no hagin estat premiades a cap de les categories anteriors i que estiguin inscrites al registre municipal d’entitats.

 


Les comparses que vulguin participar a la rua han de formalitzar la inscripció a l’OAC, situada a la planta -1 de l’Ajuntament de Mollet. Les carrosses que participin a la rua no podran superar els 10 metres de llargada, els 4 m d’alçada i els 2,50 m d’amplada i hauran de disposar d’extintors.

Edicions locals