CM: “El nostre objectiu és liderar el canvi”

Canviem Mollet feia una valoració dels primers mesos a l’oposició del govern municipal i marcava els objectius per a 2016. La fita principal és “liderar el canvi”, sense descartar una possible moció de censura, ja que “volem que les nostres propostes arr

Dilluns el grup municipal de Canviem Mollet realitzava una roda de premsa per valorar la feina municipal realitzada en aquests primers mesos de legislatura i explicar els seus reptes per a 2016. CM valora 2015 com “un any on ha quedat palès que la ciutadania vol un canvi”, explica el regidor Francisco Sancho. “Pels resultats electorals es desprèn que Mollet ha votat esquerres però algunes sumen de l’equip de govern no mostren aquesta voluntat” afegeix la regidora Marina Esccribano, qui advertia al PSC que “governar amb la dreta no pot ser una estratègia que duri tota la legislatura i li passarà factura”.

 


Canviem Mollet destacava tres grans temes mal gestionats pel govern del PSC: l’elecció del Síndic Persones, el desenvolupament de les ordenances fiscals i el pressupost municipal.

 


La regidora Núria Muñoz explicava que el principal objectiu pel 2016 és liderar el canvi i, sense donar gaire detalls, Sancho afegia que “no descartem cap possibilitat per liderar el canvi” i que “sempre hi ha converses amb tothom”.

 


Com a objectius per a 2016 també es destacava “fiscalitzar els passos que fa l’equip de govern, posar en marxa les propostes del nostre programa, demanar transparència a l’equip de govern i posar-nos com a exemple donant a conèixer la nostra tasca”. En aquest sentit CM ja ha posat en funcionament dues noves eines:  l’Oficina del Canvi, un espai on el ciutadà pot adreçar les seves queixes i preocupacions; i el Portal de Transparència, on es publiques dades personals dels regidors.
 

Edicions locals