CDC presenta tres mocions al Ple

Dilluns tindrà lloc el primer Ple municipal de l’any 2016 i Convergència de Mollet presentarà tres mocions relacionades amb el Taller Alborada, Gallecs i l’Associació de Municipis per a la Independència.

Amb l’objectiu de fer més autosostenible el Taller Alborada, Convergència proposa recordar a la resta d’Ajuntaments de la comarca la tasca realitzada al centre ocupacional per tal que considerin els serveis oferts a l’hora de contractar serveis. “Utilitzar aquests serveis permetria augmentar la autosuficiència del taller, alhora que afegiria una vessant social a les contractacions dels ajuntaments, a més de col·laborar en el manteniment d’un servei social bàsic al territori”, expliquen.

 


La segona moció que presentarà CDC demana donar suport al Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya (PDR). Segons expliquen des del grup municipal, aquest programa, que té per objectiu promoure una política estructural dirigida al món rural, compta amb un pressupost de més de 800 milions d’euros aportats per la Generalitat, la Unió Europea i l’Estat espanyol. “La Generalitat i la Unió Europea han augmentat les seves aportacions però l’Estat les ha disminuït en un 75%”. Per la possible afectació que aquest fet pot tenir sobre el Consorci de Gallecs com a possible beneficiari d’ajudes, CDC demana reclamar a l’Estat que la seva aportació sigui, com a mínim, la del programa de l’any 2007-2013.


Per últim, la darrera moció presentada demana l’adhesió de Mollet a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Edicions locals