Ara Mollet-ERC-MES demana crear una comissió sobre Afers artístics i Plàstics independent de l’Ajuntament

Entre d’altres aspectes, aquesta comissió tindria l’objectiu de promocionar els artistes locals i ser coresponsable de la coordinació dels centres culturals i artístics de Mollet.

Ara Mollet-ERC-MES presentarà una moció  al proper Ple per demanar la creació d’una comissió d’Afers Artístics formada per educadors, professors i artistes. Aquesta comissió vol ser un espai de debat sobre polítiques culturals a la ciutat però, també, el grup municipal demana que sigui coresponsable de la coordinació dels centres culturals i artístics de Mollet i que tingui en compte la gent particular del poble amb iniciatives culturals i artístiques als calendaris d’activitats. També, es demana que la comissió estudiï estratègies perquè el Museu Abelló tingui un públic més ampli i que promocioni amb més força als artistes locals.  La moció també demana estudiar les necessitats dels joves artistes per recolzar-los en les seves iniciatives i facilitar espais de treball així com indrets al municipi per a realitzar grafits al carrer. Per últim, la moció també demana estudiar la possibilitat futura de la creació d’una Escola d’Arts i Oficis.

 


Ara Mollet-ERC-MES també presentarà una moció en suport a les mobilitzacions i accions contra el Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre i una moció de defensa al desplegament de la llei contra la LGTBfòbia.

Edicions locals