ARTEMAR 16, escola, taller de manualitats i botiga

C. Bernat Metge, 15 - Tel. 661238866

Artemar 16 és una escola taller amb un ambient familiar que va obrir al desembre del 2006 a la nostra ciutat. La directora i professora de l’establiment feia ja 16 anys que impartia classes de dibuix, pintura, manualitats i conceptes bàsics sobre costura quan va iniciar el seu negoci. " Quan vaig obrir la botiga li vaig posar Artemar, però com complia 16 anys de trajectòria professionar vaig pensar que aquest número  havia d'acompanyar al nom", explica Maria del Mar.  

 


Els alumnes dels cursos que ofereix Artemar treballen, entre d'altres aspectes, amb cinc colors bàsics per aprendre a barrejar-los i, així, confeccionar la seva pròpia gamma de colors. Els cursos que es realitzen són de dues hores de durada, tant pel matí com per la tarda. Es realitzen setmanalment i la quota mensual és molt assequible.

 


I no oblidis que a Artemar, com a novetat, es fan classes de amigurumis, els ninots personalitzats fets de ganxet. A més, en aquestes classes s’ha inclós la confecció de nines de tela, tant infantils com per adults per regalar-les a esdeveniments especials com ara comunions i casaments.

 


Artemar disposa d'amplies instal·lacions per treballar amb els alumnes i de forn per coure peces de ceràmica exclusives de l'escola. També, tens la possibilitat de comprar material de dibuix, pintura i manualitats a la botiga de l'escola. 

 

Edicions locals