Famident Centre Dental, el dentista per a tota la família

Av. Rívoli , 23 -Tel. 93 633 94 42 i 628 980 507

Un nou centre dental adreçat a tota la família ha obert les portes a la nostra ciutat al mes de desembre. Estem parlant de Famident, un centre dental a Mollet que disposa d'un equip amb més de 20 anys d'experiència. La clínica Famident realitza tot tipus de tractaments innovadors, tot i que també realitza tractaments més convencionals com els implants dentals, els blanquejaments i l'ortodòncia.

 


Com a tret diferencial, Famident Centre Dental treballa la teleradiografia lateral. Aquest tipus de radiografia és un servei que no tots els centres disposen. A Famident pots millorar la teva dentadura sense la necessitat de moure't a altres centres gràcies als múltiples serveis que ofereixen a la mateixa clínica.

 


Famident Centre Dental és una clínica on trobaràs un ambient molt familiar. "Volem que tota la família vingui al dentista i que no suposi un sacrifici, ni per a grans ni per a petits", explica l'equip de Famident, que amb el seu tracte vol aconseguir que el pacient es trobi a gust i relaxa't. 

 


Cuida del teu somriure i el de la teva família a Famident Centre Dental!

Edicions locals