Catifaires molletans participen al SOM CULTURA

La catifa ‘Mosaic floral de la Cultura Catalana’, de 10 metres de llargada i 4 d’amplada, llueix a l’espai Fabra i Coats de Barcelona.

Diversos membres de El Casal Cultural realitzaven dissabte, juntament amb catifaires d’arreu de Catalunya, una catifa de flors en el marc del SOM CULTURA, un projecte adreçat a mostrar el patrimoni immaterial de Catalunya. En total, 70 persones van crear la catifa que porta per títol ‘Mosaic floral de la Cultura Catalana’ a l’espai Fabra i Coats de Barcelona, on durant quatre dies es van realitzar activitats per conèixer la cultura popular catalana.

 

 

La catifa mesura 10 metres de llarg per 4 d’ample i està formada de clavells, gerberes i diferents elements naturals com el cupré, la pradella, l’escorça de pi, encenalls tenyits, sorra de platja i terra de gat, entre d’altres materials.

 

 

Els encarregats de realitzar la feina han estat els catifaires de El Casal Cultural de Mollet, de l’ACA d’Arbúcies, de l’Associació Estores del Raval de Blanes, de la Vila de Badalona, d’Acció Cívica Calderina de Caldes de Montbui, del Corpus de la Garriga i del Foment del Turisme de Sitges.
 

Edicions locals