Convergència retira una moció per una esmena a poques hores del Ple

Convergència retira la moció que demana l’adhesió de Mollet a l’Associació de Municipis per a la Independència per una esmena de gairebé la totalitat de la moció presentada per ERC a darrera hora.

Convergència es queixa que Ara Mollet-ERC-MES presenti una esmena a la seva moció unes hores abans del Ple quan s’hauria pogut fer des del 14 de gener, quan es va enviar la moció. “Independentment que puguem estar d’acord amb gran part del contingut de l’esmena presentada, des del nostre punt de vista això no és acceptable, donada la impossibilitat de la resta de grups municipals a analitzar-la amb temps suficient”.

 

Per aquest motiu els convergents van retirar la moció i intentaran consensuar-la amb ERC i els grups que hi puguin estar d’acord. “No retirar la moció provocaria que el contingut debatut durant aquests dies diferís notablement del contingut finalment presentat al Ple”.  Els convergents alerten que “de tornar-se a produir una situació d’aquest tipus sense que es pugui justificar per un criteri d’urgència, ens reservem el dret a votar sistemàticament en contra d’aquests tipus d’actuacions, sigui quin sigui el contingut de les al·legacions”.

Edicions locals