Unanimitat per demanar a la Generalitat i a l’Estat complir amb els compromisos

L’equip de govern presenta una moció per demanar a la Generalitat recursos econòmics per a l’aplicació de la llei de mesures urgents en matèria d’habitatge i pobresa energètica. Finalment la moció va incorporar un punt per demanar al govern de l’Estat que

S’aprova per unanimitat que l’Ajuntament es posi a disposició del nou govern de la Generalitat per desenvolupar noves polítiques que donin cobertura a les persones que més estant patint la crisi econòmica. La moció també demana una proposta de finançament per desenvolupar la Llei 24/2015 i que en els propers pressupostos s’elabori un pla de pagament per cobrir el deute cap als Ajuntaments.

 


La regidora del Partit Popular, Susana Calvo, desitjava que “el govern de la Generalitat tingui una visió municipalista”. El regidor de Ciutadans, Francisco Muñoz, apuntava que “és positiu que també ho demanem quan hi hagi un nou govern a l’Estat”. El regidor d’Ara Mollet-ERC-MES, Oriol López, es mostrava satisfet per “haver incorporat a la moció que el govern de l’Estat també compleixi amb els compromisos que té amb la Generalitat” i esperava que “el govern municipal també estigui al costat de la Generalitat per construir la nova República”.

 


El regidor de Canviem Mollet, Francisco Sancho, es mostrava crític dient que “ens hauria agradat que més enllà d’una declaració d’intencions, la moció parlés de quants informes d’exclusió socials hi ha a la ciutat, quines mediacions es fan amb les companyies subministradores i amb els bancs i que s’està fent per enfortir el parc d’habitatges de l’Ajuntament, entre d’altres qüestions. 

 


El regidor ponent del Partit dels Socialistes, Josep Garzón, li recordava que “dijous d’aquesta setmana hi ha programada una Comissió on s’explica tot amb detall”.

Edicions locals