A favor del llenguatge inclusiu i dels drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals

Unanimitat per a dues mocions que demanen respecte. La primera demana l’ús inclusiu i no sexista del llenguatge per part dels regidors de l’Ajuntament. La segona dóna suport a la llei LGTB i demana l’aplicació d’un protocol, mesures i accions per garantir

Una de les mocions demana que els representants del Consistori utilitzin en els seus discursos i escrits un llenguatge inclusiu i no sexista i també que es desenvolupin campanyes per a tota la ciutadania. L’Associació de Dones Àgora va fer arribar aquesta petició al Ple, que va rebre el recolzament unànime de totes les agrupacions. 
Una altra moció debatuda durant la sessió va ser demanar l’aplicació de la Llei LGTB ja que “no ha tingut el desplegament reglamentari suficient i demanem a la Generalitat que la doni a conèixer”, explicava la regidora d’Ara Mollet-ERC-MES, Marta Vilaret. La moció també demana a l’Ajuntament de Mollet que defineixi un protocol i un full de ruta per aplicar-la a nivell municipal. Aquesta moció també rebia el suport de tots els partits.

Edicions locals