El Ple demana a ADIF actuacions de manteniment i conservació del talús de la línia Barcelona-Puigcerdà

Tots els grups municipals amb representació al Consistori demanen unànimement que ADIF es faci càrrec i mantingui en bones condicions els voltants de la línia R3 al seu pas per Mollet.

“Exigim a ADIF que, com a administrador d’estructures ferroviàries, assumeixi la seva responsabilitat i que mantingui el talús de la línia Barcelona-Puigcerdà en bones condicions”, explica la regidora socialista, Mireia Dionisio. La moció demana que s’incrementi la freqüència de recollida de residus, la poda de l’arbrat i que s’instal·lin tanques allà on no n’existeixen i es reparin les que estan malmeses. L’escrit també aprofita per tornar a demanar que s’adapti i es faci accessible l’estació de Mollet Santa Rosa.

 


La moció rebia el suport de totes les formacions però la crítica del regidor d’Ara Mollet-ERC-MES, Josep Gordi, qui proposava que “en comptes d’enviar una carta exigint, hauríem d’enviar a ADIF la factura de la feina feta, ja que els veïns difícilment coneixen on està la línia que separa la responsabilitat d’ADIF amb la responsabilitat de l’Ajuntament i la mala imatge sempre se l’emporta Mollet com a municipi”.

Edicions locals