Antonio López i Sònia Bocanegra millor esportista masculí i femenina

Ambdós esportistes pertànyen al Club Atlètic Mollet hi han estat reconeguts en la XVIII Nit de l’Esport

Antonio López Segura i Sònia Bocanegra Gil han estat premiats com a millor esportista masculí i millor esportista femenina, respectivament, durant la divuitena edició de la Nit de l’Esport, que se celebrava divendres al Teatre de Can Gomà. 

 


Jordi Garcia, del Club de Tenis Mollet, va rebre el premia a la millor promesa masculina i Laura Vallet, del Club Shorinryu Karate Goshindo i Hip Hop. El premi a la millor promesa femenina. 

 


El premi pel millor equip absolut va recaure per l’equip Júnior del Club Ciclista Mollet, el premi al millor equip de base va ser per l’equip PreInfantil 1 Femení, del Club Esportiu Escola Sant Gervasi, i el premi al millor club o entitat esportiva se l’ha endut el Club Patinatge Artístic Mollet.

 

 

Alícia Romero, del Club Patinatge Artístic Mollet s’ha emportat el premi a la millor entrenadora i l’Institut Mollet el premi a la millor escola. El premi al millor patrocinador esportiu ha estat per Recambios Gaudí i el premi a l’esportivitat dels Jocs Escolar per l’Escola del Bosc. 

 


El premi als valors esportius ha estat per l’Institut Gallecs i el premi especial per Alexia Putellas, nomenada per la Federació Catalana de Futbol millor futbolista de la temporada 2014 – 2015.

 


Per últim, el premi internacional ha estat per la Selecció Espanyola de Gimnàstica Rítmica, que va aconseguir la medalla de bronze al Mundial d’Suttgart 2015.

 


La Nit de l’Esport també entregava cinc mencions especials a: Joan Sabaté Gallart (Mollet Hoquei Club), Joaquín Villanueva Bravo (Col·legis Nous i Institut Mollet), Joan Mayolas Folguera, (Club Ciclista Plana Lladó), al Club Ciclista Mollet i a Ruben Viciana i Eva Moya (Club de Ball Esportiu Dandi).

 

 

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Mollet i responsable d’Esports, Josep Monràs, el Director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras, el diputat d’Esports de la Diputació Barcelona, Josep Salom, el President de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo, el President de la Federació Catalana de Gimnàstica, Xavier March i el President de la Federació Espanyola de Gimnàstica, Jesús Carballo.
 

Edicions locals