L’Hospital Sociosanitari incorpora un nou servei psicològic per pal·liatius

Dijous es presentava un nou servei psicològic integral per pal·liatius que donarà servei als ciutadans del Baix Vallès a l’Hospital Sociosanitari de Mollet

A partir d’aquest 2016 l’Hospital Sociosanitari de Mollet oferirà el servei d’un psicòleg adreçat a malalts en fase avançada terminal amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida i el seu estat sentimental. “Aquesta nova incorporació complementa l’equip de professionals que treballen al centre que ofereixen un abordatge integral del pacient”, explica el Doctor Solà, director de l’Àrea de Dependència i Sociosanitària de la Fundació Sanitària Mollet i el Sociosanitari i coordinador PADES Mollet del Vallès-ICS. “Quan un pacient té una malaltia avançada és molt important detectar també les necessitats sentimentals per poder oferir una atenció completa, conclou Solà.

La nova psicòloga de l’Hospital Sociosanitari, la Mireia Galobardes, formarà part de l’equip de professionals del centre i visitarà als pacients tant al centre molletà com al seu domicili. L'Hospital Sociosanitari dóna servei a 150.000 habitants dels municipis de Mollet, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles, Santa Maria de Martorelles, Parets, La Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Santa Perpètua de Mogoda, Sant Feliu de Codines i Caldes de Montbui. Actualment, el Sociosanitari atén una mitjana de 1.000 pacients l’any, dels quals 250 són pal·liatius.
 

Edicions locals