Villagrasa: “Cal que el govern de la Generalitat es preocupi del que realment importa”

El diputat i president del PP a la província de Barcelona, Alberto Villagrasa, visitava Mollet per reunir-se amb algunes entitats de la ciutat i amb la Junta Local del partit.

Dimarts el diputat i president provincial del PP es reunia amb associacions molletanes per conèixer de primera mà quins són els temes que més els afecten, amb la Junta Local per compartir experiències i amb la premsa per traslladar la seva visió del nou govern de la Generalitat.

 


Villagrasa exigia a la Generalitat “que es preocupi del que realment importa als ciutadans com, per exemple, treure barracons i fer escoles, obrir plantes d’Hospital tancades, recolzar als Ajuntament i millorar la situació dels autònoms”, entre d’altres qüestions. “Durant 5 anys només s’han preocupat del procés independentista, dedicant més de 9 milions que es podrien haver destinat a altres afers”.

 


Villagrasa també critica l’acord de la CDC, ERC i la CUP per formar govern “on 60 persones van decidir el que s’havia de fer per tal de no realitzar unes noves eleccions que haguessin beneficiat a les opcions no independentistes”. En aquest sentit el diputat destacava “la davallada de l’independentisme”, ja que “a les eleccions autonòmiques el 52% de la població va rebutjar la independència i les eleccions generals a Catalunya van deixar un panorama encara més clar: més del 65% dels votants van optar per vies no independentistes”.

 


De la seva banda, la portaveu del PP de Mollet, Susana Calvo, demanava a la Generalitat “que informi de l’import total que es deu a Catalunya i que elabori un calendari de pagaments”.

Edicions locals