Dissabte es lliura el premi L’Illa-Vadelletra

La Llibreria L’Illa acollirà dissabte, a les 12.30h, l’entrega del premi de narrativa curta L’Illa-Vadelletra. En l’edició d’enguany han participat una vintena de relats relacionats amb el crim.

Dissabte la Llibreria l’Illa acollirà, a les 12.30h, el lliurament de premis del concurs de narrativa curta L’Illa-Vadelletra, un concurs convocat per la llibreria molletana i el programa ‘Vadelletra’ de Ràdio Mollet. Una vintena de participants han escrit un text, de dues planes com a màxim, sobre la temàtica del crim. El jurat està format per la filòloga i professora Elvira Compte, pel llibreter i blogaire Jordi Sanz, pel gestor editorial Manel Xicota i per la guanyadora de la darrera convocatòria, Mònica Boixader.

 


El premi està format per un lot de llibres, una nit per a dues persones a la masia rural El Nus de Pedra, en temporada baixa, i la possibilitat de formar part del jurat de la propera convocatòria. El relat guanyador es publicarà al bloc de L’Illa i al bloc ‘Tot és una mentida’ i els relats finalistes es llegiran al programa ‘Vadelletra’.

Edicions locals