Un foc a un túnel de Renfe a Barcelona provoca retards a totes les línies

Durant tot el matí no han circulat trens i a hores d’ara es comença a restablir el servei de la R2 nord i sud. Es preveu que a primera hora de la tarda tots els trens circulin amb normalitat

Aquesta matinada s’originava un foc a un túnel de Renfe que inundava de fum molts dels túnels de les principals estacions de Barcelona. Durant tot el matí no ha circulat cap tren de Rodalies Renfe a les estacions més cèntriques (Sagrera Meridiana, Arc de Triomf, Clot Aragó, Passeig de Gràcia, Barcelona Estació de França i Plaça Catalunya). A més també s’ha tancat la línia 1 de metro (línia vermella).

 


El comissionat de seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Amadeu Recasens, ha confirmat a tv3 que l'origen del problema se situa "en un altell de l'Estació del Nord” i que “no hi ha cap perill” però cal anar “traient el fum per poder restablir la circulació”.

 


Renfe ha informat que s'estan produint retards que poden superar els 60 minuts a totes les línies. Segons Ricard Font, secretari d'Infraestructures de la Generalitat, la incidència ha perjudicat 100.000 viatgers. Actualment ja han començat a circular els trens de la R2 en sentit nord i sud i es preveu que el servei es restableixi completament a primera hora de la tarda.

 

Edicions locals