‘Llaminadures’ rep el premi a la millor comparsa local

Aquest cap de setmana Mollet del Vallès ha viscut els principals actes del Carnaval que ha finalitzat amb la Rua i el Judici del Carnestoltes. A la Rua, en total, hi han participat prop de 800 persones que han conformat les 9 comparses que s’han presentat, a més dels milers d’assistents de Mollet i dels municipis propers. Com és habitual, un cop finalitzada la Rua i avaluades la coreografia i la originalitat del vestuari, s’han entregat els premis a les millors comparses.

 


Enguany les comparses més destacades també han estat la de l’Associació de veïns de Santa Rosa, amb la comparsa ‘Llaminadures’, i el grup Endansa de Montaca i Reixach, amb la comparsa ‘Terra de Diamants’. Ambdós han rebut un premi de 800 euros per ser la millor comparsa local i la millor comparsa de fora de Mollet, respectivament.

 


El segon premi a la millor comparsa local, dotat amb 400 euros, ha estat per l’Esplai Tuareg amb ‘Joguines’ i el premi a la millor comparsa juvenil, dotat amb 250 euros, per l’Escola de Dansa La Room de La Llagosta amb la comparsa ‘Rio’.

 

Edicions locals