Josep Monràs revalida el càrrec de president de l’Associació Àmbit B30

Divendres de la setmana passada se celebrava la reunió del Consell Plenari de l’Àmbit B30 on, a més de revalidar el president i renovar els seus òrgans de govern, es van marcar els objectius per a 2016.

El municipi de Sant Quirze del Vallès acollia divendres de la setmana passada una nova trobada de l’Associació Àmbit B30, una entitat formada per 55 organitzacions de 23 municipis i 3 comarques i creada amb l’objectiu de potenciar i promoure el desenvolupament d’aquest territori arran d’una estratègia de col·laboració entre empreses, centres de recerca, universitats, ajuntament, administracions, organitzacions empresarials i sindicats.

 


La reunió de divendres va servir per revalidar el càrrec de Josep Monràs, alcalde de Mollet, com a president d’aquesta associació i, també, renovar els seus òrgans de govern.

 


Durant la trobada també es va donar compte de la tasca realitzada durant el darrer any i es van marcar com a prioritats per l’any 2016 establir sinèrgies entre els centres d’investigació i el món empresarial per generar activitat econòmica. Les actuacions més immediates que es van establir durant la reunió són: potenciar les telecomunicacions en àrees d’activitat econòmica, polígons i altres equipaments amb l’objectiu de captar empreses; seguir treballar amb la implantació de les noves tecnologies; i seguir creixent com a associació. En aquest darrer aspecte cal destacar que durant la reunió es va anunciar la incorporació de la Fundació per la Indústria a l’Àmbit B30.

 


Segons Monràs, “l’Àmbit B30 és un eina molt poderosa que engloba un territori amb un potencial increïble, fins i tot a nivell europeu, però si no s’inverteix, l’eina perd múscul, perd potencials de futur, i això no només afectaria al Vallès, també afectaria a Catalunya i a tota Espanya”.

Edicions locals