Nuet defensa les confluències establertes per EUiA durant la seva visita a Mollet

Més d’una vintena de persones visitaven divendres de la setmana passada al nou local d’EUiA a Mollet per assistir a la trobada de l’Assemblea Local, que va comptar amb la presència de Joan Josep Nuet.

El coordinador general d’EUiA, diputat i secretari tercer de la mesa del Parlament de Catalunya en representació de Catalunya Sí que es Pot, Joan Josep Nuet, participava divendres de la setmana passada a l’Assemblea local d’EUiA Mollet. L’objectiu d’aquesta trobada era fer un repàs de l’actualitat política i donar resposta als dubtes i inquietuds dels assistents.

 


Durant la trobada Nuet va defensar “l’aposta d’EUiA per participar en els processos de confluència de les esquerres transformadores a tots els nivells” i va posar en relleu “l’èxit de la candidatura d’En Comú Podem a les passades eleccions generals I el gran resultat que va obtenir Canviem Mollet a les municipals”.

 


A nivell català, Nuet assegurava que la màxima prioritat “ha de ser posar en marxa un Pla de Rescat Social”. En aquest sentit el coordinador general d’EUiA va instar a la Generalitat a presentar-ne un urgentment.

 


Respecte a l’actualitat estatal, Nuet va mostrar la seva confiança en què “sigui possible assolir un govern d’esquerres que reverteixi les polítiques antisocials que ha dut a terme el Partit Popular en la darrera legislatura”. Nuet va afegir que “és impossible arribar a cap tipus d’acord amb Ciutadans, donat que té un programa econòmic profundament neoliberal i molt proper al PP”.

Edicions locals