CAT formació vial, forma’t per aconseguir l’apte

Av. Burgos, 76- Tel. 935 707 409 - [email protected]

Per fi ets major d’edat i vols apuntar-te a l’autoescola? Ja portes temps donant-li voltes i finalment t’has animat? Et presentem CAT Formació Vial, l’autoescola que s’adapta al teu ritme, a les teves preferències i necessitats.

 


A CAT Formació Vial pots treure’t el carnet de cotxe i el carnet de moto A1, A, AM, A2. També, tens la possibilitat d’ampliar el teu potencial laboral gràcies als permisos en vehicles professionals  i del cursos CAP.

 


Un cop tinguis el teu Apte, CAT Formació et regala un curs de conducció segura en el Circuit de Montmeló. Així, els nous conductors proven els sistemes de seguretat dels vehicles.

 


CAT Formació Vial fa èmfasi en la seguretat vial mitjançant els cursos Precom. Els professionals del centre avaluen la forma de pensar dels alumnes a l’hora de conduir sobre temes relacionats amb alcohol, drogues, velocitat o cinturó.  

 


A més, si necessites recuperar un màxim de 6 punts o si els has perdut tots i vols recuperar de nou el permís, CAT Formació és una de les dues autoescoles del Vallès Oriental amb disponibilitat de cursar aquesta recuperació.

 


Cat Formació proporciona el seu servei integral de formació vial a la nostra ciutat des de l’any 2011, tot i que ja portava 15 anys com a centre a Rubí.  Experiència, bona formació i qualitat certificada amb les ISO 9001 i 39001 de seguretat viària !

 

Edicions locals