La Molleta, gastronomia i espectacle

Plaça Major,6 local 5 -Tel. 93 579 21 34

El restaurant La Molleta  va tornar a obrir les seves portes el passat 22 de gener a la nostra ciutat, aquest cop amb uns nous propietaris. La Molleta  torna amb més força que mai per oferir als clients menús variats i plats a la carta, que van des del peix fins a la carn.

 


A La Molleta pots degustar una gran varietat de tapes, dinar, sopar o simplement prendre't un cafè amb tranquil·litat qualsevol dia de la setmana a partir del dimarts. L'horari del restaurant és de dimarts a diumenge al mig dia i nit, i els diumenges només al mig dia.

 


Els preus que trobem a La Molleta són molt econòmics: menú d'adult per 11 euros i només 6 euros pels més petits de la casa. A més, com a promoció d'obertura i només sota reserva, durant totes les nits d'aquest mes de febrer, per 30 euros, podràs gaudir d'una mariscada per a dues persones acompanyada de l'excel·lent vi tèrbol, postres i cafè.
I no oblidis que La Molleta és un espai on divendres i dissabtes podràs gaudir de l'art de la gastronomia fusionat amb l'art de l'espectacle gràcies a les actuacions en directe.  A més, un cop al mes podràs prendre't una copa acompanyada de la música remember.
 Vine a La Molleta, gaudeix de l'art i la gastronomia!                               

 

Edicions locals