La Coordinadora d’AMPAs es manifesta a favor de l’educació pública i en contra de les retallades

Divendres, a les 17h, la Coordinadora d’AMPAs de Mollet convoca una concentració davant de l’Escola Col·legis Nous per mostrar el seu rebuig contra les retallades en l’educació pública.

La porta d’entrada de l’Escola Col·legis Nous serà divendres, a partir de les 17h, el punt de concentració on els molletans es manifestaran a favor de l’educació pública i en contra de les retallades que està patint la nostra ciutat. Concretament, la Coordinadora d’AMPAs de Mollet protesta pel tancament de línies de P3, pel tancament de l’Escola Nicolas Longarón, per la necessitat de construir l’edifici del 4t institut i per la manca de millores als altres tres centres de secundària de Mollet.

 


L’últim anunci del departament d’Ensenyament de la Generalitat és el tancament d’una línia de P3 a l’Escola Col·legis Nous per la disminució d’alumnes prevista. Des de la coordinadora expliquen que “podria ser una oportunitat per baixar les ràtios i mantenir les línies per millorar la qualitat de l’ensenyament públic” i alerten que “si es mantenen les ràtios de l’any passat a Mollet podríem perdre fins a quatre línies de P3”.

 


També la Coordinadora protesta pel tancament definitiu de l’Escola Nicolas Longarón, que finalitzarà les classes durant aquest curs escolar. Els alumnes del centre es traslladaran a l’Escola Col·legis Nous i l’edifici s’utilitzarà per impartir algunes de les classes de l’INS Aiguaviva, que no disposa de suficient espai en l’actual ubicació provisional. En aquest sentit, la Coordinador també reclama “solucions definitives” per al 4t institut i la “millora dels altres tres edificis de secundària”.

 

Edicions locals