XVIIa edició del Premi Vicenç Plantada

Fins el 23 de maig els alumnes de 2n de Batxillerat que hagin dedicat el seu treball de recerca a temes relacionats amb Mollet o el Baix Vallès ja es poden presentar a la XVIIa edició del Premi Juvenil Vicenç Plantada, convocat pel Centre d’Estudis Mollet

Un any més arriba una nova edició del Premi Juvenil Vicenç Plantada, un  guardó que atorga el Centre d’Estudis Molletans (CEM) als alumnes de 2n de Batxillerat que realitzin una investigació sobre la nostra ciutat o el seu territori més proper. Per presentar-se cal elaborar un article de divulgació sobre el treball de recerca, el qual podrà tractar sobre qualsevol àrea de coneixement (ciències naturals, socials, econòmiques, jurídiques, etc). El jurat valorarà el tema proposat i la originalitat; l’aportació d’informació inèdita; la qualitat lingüística i periodística de l’article; la metodologia i el rigor emprats i l’interès general que pugui suscitar l’article.

 

 

Es premiarà un únic article amb 350 € i la possibilitat, si el jurat ho considera, de ser publicat a la revista del Centre d’Estudis Notes. També es podran concedir accèssits que consistiran en la publicació a la revista Notes o qualsevol altra publicació de l’Ajuntament. El veredicte i el lliurament del premi es faran públics durant el mes de juny.

 

 

El Premi Juvenil Vicenç Plantada es convoca anualment des de l’any 2000 amb l’objectiu d’estimular la recerca i l’estudi de temes relacionats amb Mollet i el Baix Vallès en els joves que elaboren treballs de batxillerat.

 

Edicions locals