Ara Mollet-ERC-MES rebutja l'Acord Marc de serveis menjador

El grup municipal demana que Mollet es posicioni en contra d'aquest acord presentat pel Departament d'Ensenyament i demani a la Generalitat la seva ampliació i nova licitació.

Al Ple municipal de dilluns Ara Mollet-ERC-MES presentà una moció sobre els serveis de menjador que es presten a Mollet i comarca. "Volem que el departament d'ensenyament ampliï l'Acord Marc de serveis menjador al Maresme-Vallès Oriental i es convoqui una altra licitació", explicava la regidora Marta Vilaret. 
 

 

Des de la  FaPaC, la Federació d'AMPA més gran de Catalunya, alerten que el nou acord "afavorirà la concentració i adjudicació del servei en mans de les grans empreses del sector de l'alimentació i atemptarà contra la capacitat que tenen les AMPA per continuar duent a terme la gestió d'aquest servei". També expliquen que "el criteri econòmic tindrà més pes que la qualitat del menjar i del propi servei" i que "si l'adjudicació es fa per contractació pública, els centres educatius i les AMPA no participaran en la selecció de les empreses adjudicatàries amb la qual cosa tampoc podran intervenir en cas que la qualitat del servei no sigui l'adequada".

Edicions locals