Una detinguda per apropiar-se de 70.000 euros

Diumenge els Mossos detenien a una dona, de 28 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i veïna de Vilanova i la Geltrú, per treure fins a 70.000 euros de comptes bancaris d’altres persones després d’haver-se apropiat d’algun document personal.

El passat 21 de gener els Mossos d’Esquadra detenien a una dona que, després d’aconseguir la documentació d’alguna persona (DNI, carnet de conduir, targetes de crèdit, etc.), es feia passar per la víctima, demanava un extracte bancari i anava a les oficines habituals del client per retirar petites quantitats de diners. La dona, de 38 anys i resident a Vilanova i la Geltrú, està relacionada amb 79 fets delictius i 70.000 euros d’estafa. Els robatoris s’han produït a més d’una vintena de municipis entre els que es troba Mollet.

 

 

La dona aconseguia la documentació comprant-la a qui l’havia robat o associant-se amb algú que li facilitava a canvi de repartir-se els diners aconseguits. La investigació va començar a l’octubre de 2015 quan els Mossos van començar a rebre diverses denúncies de persones que els havien fet reintegrament fraudulents en les seves comptes corrents. Gràcies a la imatges de les càmeres de seguretat de les entitats bancàries i dels testimonis dels treballadors es va poder identificar a la dona.

 


El mateix diumenge de la detenció els agents van escorcollar l’habitatge de l’acusada i van trobar diversa informació que també la relacionava amb el cas. La detinguda va passar a disposició judicial el 23 de gener i va quedar en llibertat amb càrrecs.

 

Edicions locals