Les escoles i instituts obren les seves portes a nous alumnes i familiars

Des de dijous i fins el 6 de març els centres educatius de Mollet faran jornades de portes obertes per mostrar les seves instal·lacions i explicar als futurs alumnes i els seus familiars els projectes educatius que es desenvolupen a cada centre. Al web de la revista i al web municipal es poden consultar els horaris dels diversos centres. Les dates previstes per les preinscripcions són del 30 de març al 7 d’abril.

 

 

L'imprès de sol·licitud de preinscripció es pot descarregar des de la pàgina web del Departament d'Ensenyament. També es pot recollir a qualsevol centre educatiu, en horari escolar, o a l’Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (OAC).

 


Només es pot omplir un full de preinscripció en el que caldrà que apareguin, per ordre de prioritat, tots els centres en els quals s'està interessat. Un cop emplenades, les sol·licituds hauran de presentar-se preferentment al centre educatiu triat com a primera opció. També es poden presentar a l'OAC.

 


Per a més informació, podeu contactar amb l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) al telèfon 93 492 06 53, o enviar un correu electrònic a [email protected]

 

 

Edicions locals